08/08/2024 08/08/2024 Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης που συνήλθε σήμερα, 8 Αυγούστου 2024, εφιστά σε όλους την προσοχή για τον κίνδυνο τον πυρκαγιών σε περιοχές του Νομού Ρεθύμνης και άλλων σημείων του νησιού. Ακόμη προσεύχεται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και συμπαρίσταται στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.   Παρακάτω η ανακοίνωση της...
08 Αυγούστου, 2024 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2024 - 16:27

Ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κρήτης για τις πυρκαγιές που πλήττουν το νησί

Διαδώστε:
Ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κρήτης για τις πυρκαγιές που πλήττουν το νησί

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης που συνήλθε σήμερα, 8 Αυγούστου 2024, εφιστά σε όλους την προσοχή για τον κίνδυνο τον πυρκαγιών σε περιοχές του Νομού Ρεθύμνης και άλλων σημείων του νησιού. Ακόμη προσεύχεται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και συμπαρίσταται στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

 

Παρακάτω η ανακοίνωση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης:

 

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα, 8 Αυγούστου 2024, στο Ηράκλειο σε Συνεδρία, και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η Ιερά Σύνοδος πληροφορήθηκε την εκδήλωση των πυρκαγιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και σε άλλες περιοχές της Μεγαλονήσου, και εφιστά σε όλους τη δέουσα προσοχή.

Προσευχόμαστε για την ταχεία αντιμετώπιση των πύρινων μετώπων και εκφράζουμε προς τους πληγέντες πυρόπληκτους συνανθρώπους μας τα ειλικρινή αισθήματα συμπάθειας της Εκκλησίας Κρήτης.

Η Ιερά Σύνοδος εύχεται στα πιστά τέκνα της Εκκλησίας Κρήτης, να διέλθουν ευλογημένα το υπόλοιπο της κατανυκτικής περιόδου του Δεκαπενταυγούστου και να εορτάσουν ευφρόσυνα την εγγίζουσα μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων