09/08/2024 09/08/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε χθες, παραμονή της εορτής του Αποστόλου Ματθία, στην Ακολουθία του Εσπερινού και της Παρακλήσεως, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, του οποίου πανηγυρίζει το δεξιόν κλίτος. Εν συνεχεία, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του, αναφέρθηκε στον Απόστολο Ματθία που ήταν ένας...
09 Αυγούστου, 2024 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024 - 12:43

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο πανηγυρίζον κλίτος του Αποστόλου Ματθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στο πανηγυρίζον κλίτος του Αποστόλου Ματθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε χθες, παραμονή της εορτής του Αποστόλου Ματθία, στην Ακολουθία του Εσπερινού και της Παρακλήσεως, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, του οποίου πανηγυρίζει το δεξιόν κλίτος.

Εν συνεχεία, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του, αναφέρθηκε στον Απόστολο Ματθία που ήταν ένας από τους εβδομήκοντα Αποστόλους, ενώ μετά την Ανάληψη του Ιησού Χριστού, οι ένδεκα Απόστολοι, με πρόταση του Αποστόλου Πέτρου, στη θέση του Ιούδα, εξέλεξαν τον Ματθία δια κλήρου για να συμπληρωθεί ο αριθμός των Δώδεκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων