13/08/2024 13/08/2024 Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στον Καθεδρικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Περιστερίου λόγω της επετείου της συμπληρώσεως τριών ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Κλήμεντος και με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών...
13 Αυγούστου, 2024 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024 - 10:45

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Περιστερίου Κλήμεντος

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Περιστερίου Κλήμεντος

Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 στον Καθεδρικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Περιστερίου λόγω της επετείου της συμπληρώσεως τριών ετών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Κλήμεντος και με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα

Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος, με συλλειτουργούς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και τον επιχώριο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο.

Ο Μητροπολίτης Θηβών στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του αίδιμου Μητροπολίτου, ενώ στην συνέχεια τελέστηκε το ιερό μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων