13/08/2024 13/08/2024 Εν όψει της εορτής του Δεκαπενταυγούστου συνεχίζοντας η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου την προνοιακή της δραστηριότητα προχώρησε στην διανομή επισιτιστικής βοήθειας σε 200 ακριτικές εμπερίστατες και άπορες οικογἐνειες. Συγκεκριμένα· – Στις 29 Ιουλίου 2024 διενεμήθησαν 50 δέματα επισιτιστικής βοήθειας, προϊόν της συνεργασίας της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» με την τοπική μας Εκκλησία και...
13 Αυγούστου, 2024 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024 - 12:45

Στήριξη σε 200 ευάλωτες οικογένειες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Στήριξη σε 200 ευάλωτες οικογένειες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Εν όψει της εορτής του Δεκαπενταυγούστου συνεχίζοντας η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου την προνοιακή της δραστηριότητα προχώρησε στην διανομή επισιτιστικής βοήθειας σε 200 ακριτικές εμπερίστατες και άπορες οικογἐνειες.

Συγκεκριμένα·

– Στις 29 Ιουλίου 2024 διενεμήθησαν 50 δέματα επισιτιστικής βοήθειας, προϊόν της συνεργασίας της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» με την τοπική μας Εκκλησία και

– Στις 12 του μηνός Αυγούστου 2023 διενεμήθησαν ακόμα 150 δέματα σε ισάριθμες οικογένειες, που εξασφάλισε η Ιερά Μητρόπολη, μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την υπεραγορά «Μασούτης».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμσκηνός αφού ευχαρίστησε μια ακόμη φορά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τους χορηγούς για τη συνεπή στήριξη των ακριτικών περιοχών, ευχήθηκε σε όλους η Παναγία να τους σκεπάζει, να τους προστατεύει και να τους ευλογεί.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εν όψει της εορτής του Δεκαπενταυγούστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων