13/08/2024 13/08/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε με με αδελφική αγάπη, σήμερα, 13 Αυγούστου 2024, στο Φανάρι, την Α. Μακαριότητα τον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο, συνοδευόμενο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπίλα Τσέρκβα κ. Ευστράτιο, και άλλους συνεργάτες του.   Ο Παναγιώτατος δέχθηκε με εγκαρδιότητα και επίσημη Αντιπροσωπεία του κράτους της...
13 Αυγούστου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2024 - 21:01

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας και Αντιπροσωπεία της Πολιτείας αυτής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ουκρανίας και Αντιπροσωπεία της Πολιτείας αυτής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος υποδέχθηκε με με αδελφική αγάπη, σήμερα, 13 Αυγούστου 2024, στο Φανάρι, την Α. Μακαριότητα τον Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιο, συνοδευόμενο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπίλα Τσέρκβα κ. Ευστράτιο, και άλλους συνεργάτες του.

 

Ο Παναγιώτατος δέχθηκε με εγκαρδιότητα και επίσημη Αντιπροσωπεία του κράτους της Ουκρανίας υπό την Εξοχ. κ. Olena Kovalska, Αναπληρώτρια επί κεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της χώρας, και τους Eξοχ. κ. Viktor Yelensky, επι κεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας για τις εθνοτικές υποθέσεις και την ελευθερία της συνειδήσεως, και κ. Vasyl Bodnar, Πρέσβη της Ουκρανίας στην Άγκυρα, καθώς και τον Εντιμ. κ. Roman Nedilskyi, Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας στην Πόλη, με τον αναπληρωτή του Εντιμ. κ. Andriy Boyko.

Στις κατ’ ίδιαν συναντήσεις παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, και ο Ιερολ. Πατριαρχικός Διάκονος κ. Επιφάνιος Kamyanovich, ο οποίος εκτέλεσε χρέη μεταφραστού.

Το μεσημέρι ο Παναγιώτατος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των υψηλών επισκεπτών της Μητρός Εκκλησίας στο κτήριο της Πατριαρχικής Αστικής Σχολής Μαρασλή.

 

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων