16/08/2024 16/08/2024 Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως δεκαοκτώ (18) ετών από της εις Κύριον εκδημίας του αοιδίμου Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος (Καρανικόλα), σήμερα, 16 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μετά του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συμπροσευχομένων των Κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως ετέλεσε στο...
16 Αυγούστου, 2024 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2024 - 17:40

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως μακαριστού Μητροπολίτη Κορίνθου κυρού Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως μακαριστού Μητροπολίτη Κορίνθου κυρού Παντελεήμονα

Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως δεκαοκτώ (18) ετών από της εις Κύριον εκδημίας του αοιδίμου Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος (Καρανικόλα), σήμερα, 16 Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μετά του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, συμπροσευχομένων των Κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεως ετέλεσε στο Ι. Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος Νεκρώσιμον Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου προκατόχου του κυρού Παντελεήμονος.

Είθε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του «ἐν τόπῳ φωτεινῷ, ἐν τόπῳ χλοερῷ, ἐν τόπῳ ἀναψύξεως».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων