17/08/2024 17/08/2024 Η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μας συγκέντρωσε και πάλι κληρικούς και λαϊκούς στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι.   Τα παιδάκια από το νηπιαγωγείο στο χωριό Νιαμιχού και από το παρακείμενο Γυμνάσιο του Κινταμάλι ήρθαν, για να τιμήσουν την Παναγία μας και να προσευχηθούν με τις αγνές ψυχές τους για τη σωτηρία όλου του...
17 Αυγούστου, 2024 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2024 - 15:01

Η εορτή της Παναγίας στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι

Διαδώστε:
Η εορτή της Παναγίας στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι

Η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μας συγκέντρωσε και πάλι κληρικούς και λαϊκούς στο Ιεραποστολικό Κέντρο του Κινταμάλι.

 

Τα παιδάκια από το νηπιαγωγείο στο χωριό Νιαμιχού και από το παρακείμενο Γυμνάσιο του Κινταμάλι ήρθαν, για να τιμήσουν την Παναγία μας και να προσευχηθούν με τις αγνές ψυχές τους για τη σωτηρία όλου του κόσμου! Ο ναός του ιεραποστολικού κέντρου πλημμύρισε με τις καθαρές φωνούλες τους, ψάλλοντας στη Θεία Λειτουργία.

 

Στη συνέχεια, προσφέρθηκε γεύμα σε όλους και διανεμήθηκαν σχολικά είδη στους μαθητές μαζί με μια εικονίτσα της Παναγίας για ευλογία. Το γεύμα ήταν προσφορά της ιεραποστολικής ομάδας της αδελφής Σάρρας Αμανατίδου από την Γερμανία. Το Ιεραποστολικό Κέντρο δήλωσε ευγνωμοσύνη “στους ομογενείς αδελφούς μας, οι οποίοι δεν ξεχνάνε την ιεραποστολή και πάντοτε είναι δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη, παρακολουθώντας θα λέγαμε ακόμη και την αναπνοή μας. Ευχόμαστε η Παναγία να τους σκεπάζει πάντοτε και να τους ενισχύει στον προσωπικό τους αγώνα”.

 

 

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων