19/08/2024 19/08/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στην ενορία Αγίου Δημητρίου Salisbury συγκεντρώθηκαν νέοι και νέες απ’ όλες τις ενορίες της Επισκοπής Αδελαΐδος σε μια συνάντηση φιλίας και συντροφικότητας εν Χριστώ, της οποίας ηγήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αδελαΐδος κ. Σιλουανός, πλαισιούμενος από ομιλητές του προσφάτου 11ου Συνεδρίου Νεολαίας της...
19 Αυγούστου, 2024 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2024 - 14:28

Συγκέντρωση νεολαίας της Επισκοπής Αδελαΐδος

Διαδώστε:
Συγκέντρωση νεολαίας της Επισκοπής Αδελαΐδος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στην ενορία Αγίου Δημητρίου Salisbury συγκεντρώθηκαν νέοι και νέες απ’ όλες τις ενορίες της Επισκοπής Αδελαΐδος σε μια συνάντηση φιλίας και συντροφικότητας εν Χριστώ, της οποίας ηγήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αδελαΐδος κ. Σιλουανός, πλαισιούμενος από ομιλητές του προσφάτου 11ου Συνεδρίου Νεολαίας της Επισκοπής Αδελαΐδος και από κληρικούς της Επισκοπής.

Η απογευματινή εκδήλωση άρχισε με προσευχή και μερικές σκέψεις επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στό πρόσφατο συνέδριο. Ακολούθησε ένας κύκλος ερωταπαντήσεων ως συνέχεια επί του θέματος του συνεδρίου «Είμαστε έτοιμοι για το μέλλον», καθώς και επί διαφόρων άλλων θεμάτων.

Εν συνεχεία όλοι οι παρευρισκόμενοι παρεκάθησαν σε αδελφικό κλίμα στην παρατεθείσα από τις ευγενείς κυρίες της ενορίας τράπεζα αγάπης.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε την πατρική αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου και ευχαρίστησε τον ιερατικώς προϊστάμενο π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και την φιλόπτωχο αδελφότητα της ενορίας για τη γενναιόδωρη φιλοξενία της εκδηλώσεως.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων