19/08/2024 19/08/2024 Περίπου 50 ηλικιωμένοι από την Επισκοπή Σλομποζία και Καλαράσι θα λάβουν δωρεάν γυαλιά οράσεως  στο πλαίσιο της εκστρατείας «Βοηθήστε έναν ηλικιωμένο να χαμογελάσει», που συντονίζει η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Οι δικαιούχοι προέρχονται από τις περιοχές Slobozia, Urziceni, Fetești και Călărasi. «Με την πάροδο του χρόνου πραγματοποήσαμε διάφορες δράσεις. Ξεκινήσαμε με την προσφορά φαρμάκων,...
19 Αυγούστου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2024 - 19:04

Δωρεάν γυαλιά οράσεως σε 50 ηλικιωμένους από την Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας

Διαδώστε:
Δωρεάν γυαλιά οράσεως σε 50 ηλικιωμένους από την Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας

Περίπου 50 ηλικιωμένοι από την Επισκοπή Σλομποζία και Καλαράσι θα λάβουν δωρεάν γυαλιά οράσεως  στο πλαίσιο της εκστρατείας «Βοηθήστε έναν ηλικιωμένο να χαμογελάσει», που συντονίζει η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Οι δικαιούχοι προέρχονται από τις περιοχές Slobozia, Urziceni, Fetești και Călărasi. «Με την πάροδο του χρόνου πραγματοποήσαμε διάφορες δράσεις. Ξεκινήσαμε με την προσφορά φαρμάκων, μετά με την προσφορά ξύλου το χειμώνα, την προσφορά φαγητού στις γιορτές των Χριστουγέννων και των εορτών του Πάσχα και από τον Ιούνιο ξεκινήσαμε να προσφέρουμε ιατρικές, οφθαλμολογικές, οδοντιατρικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες για όσους έχουν προβλήματα ακοής» είπε στο Trinitas TV ο π. Ciprian Ioniță, πατριαρχικός σύμβουλος και πρόεδρος της Φιλανθρωπικής Ομοσπονδίας.

«Βρισκόμαστε στη δεύτερη εκστρατεία προσφοράς οφθαλμολογικών υπηρεσιών. Η πρώτη έγινε στην Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου», ανέφερε. Η Φιλανθρωπική Ομοσπονδία πραγματοποιεί επίσης παρόμοιες δραστηριότητες στις πόλεις Cluj και Sibiu.

Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Matei Basarab», μέλος της Φιλανθρωπικής Ομοσπονδίας.

Φωτογραφία: Φιλανθρωπική Ομοσπονδία – basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων