21/08/2024 21/08/2024 Με τη χάρη του Θεού τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην ομώνυμη Ιερά Μονή στη Νότια Μαδαγασκάρη. Η παρουσία του ιερού λειψάνου του Αγίου Ιωσήφ, το οποίο φυλάσσεται στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, αποτελεί ατίμητο θησαυρό και ανεξάντλητη πηγή ευλογιών για όλους. Συγκίνηση πλημμύρισε το πλήθος πιστών, μαζί με την ομάδα...
21 Αυγούστου, 2024 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024 - 14:07

Ο εορτασμός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην ομώνυμη Ιερά Μονή στη Νότια Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην ομώνυμη Ιερά Μονή στη Νότια Μαδαγασκάρη

Με τη χάρη του Θεού τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην ομώνυμη Ιερά Μονή στη Νότια Μαδαγασκάρη. Η παρουσία του ιερού λειψάνου του Αγίου Ιωσήφ, το οποίο φυλάσσεται στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, αποτελεί ατίμητο θησαυρό και ανεξάντλητη πηγή ευλογιών για όλους.

Συγκίνηση πλημμύρισε το πλήθος πιστών, μαζί με την ομάδα των εθελοντών γιατρών οι οποίοι κατέφθασαν στο μοναστήρι. Προσκύνησαν με δάκρυα ευλάβειας το ιερό λείψανο του Αγίου, ενώ συμμετείχαν με βαθειά κατάνυξη στη Θεία Λειτουργία. Μετά, η ιερή Λιτανεία διαπέρασε τις ψυχές, με γαλήνη και χαρά και στο τέλος με αγάπη και φροντίδα, προσφέρθηκε σε όλους το μοναστηριακό κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων