21/08/2024 21/08/2024 Ο Επίσκοπος Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριος υποδέχθηκε, χθες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ, με αφορμή την εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, με το παλαιό εορτολόγιο, και την πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της πόλης Τρέμπινιε, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Στο Επισκοπικό Μέγαρο παρέστησαν ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος,...
21 Αυγούστου, 2024 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2024 - 15:17

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σέρπσκα επισκέφθηκε τον Επίσκοπο Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σέρπσκα επισκέφθηκε τον Επίσκοπο Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης

Ο Επίσκοπος Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κ. Δημήτριος υποδέχθηκε, χθες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ, με αφορμή την εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, με το παλαιό εορτολόγιο, και την πανήγυρη του Καθεδρικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της πόλης Τρέμπινιε, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Στο Επισκοπικό Μέγαρο παρέστησαν ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιος, ο Δήμαρχος της πόλης Τρέμπινιε Mirko Ćurić και ο Luka Petrović, Διευθυντής της Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας της Δημοκρατία της Σέρπσκα.

 

Πηγή: eparhija-zahumskohercegovacka.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων