22/08/2024 22/08/2024 Η Επισκοπή Χουσίου παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα από τον Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό αποστολή ιατρικού εξοπλισμού και ειδών υγιεινής που προορίζονται για κοινωνικά κέντρα της Επισκοπής. Η μεταφορά έγινε μέσω του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χούσι, σε συνεργασία με τον Ρουμανικό Ερυθρό Σταυρό. «Η ουσιαστική βοήθεια που λάβαμε ήρθε με πρωτοβουλία του γερμανού ορθόδοξου π. Klaus Klein,...
22 Αυγούστου, 2024 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024 - 12:12

Ο Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός παρείχε ιατρικό εξοπλισμό για τα κοινωνικά κέντρα της Επισκοπής Χουσίου

Διαδώστε:
Ο Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός παρείχε ιατρικό εξοπλισμό για τα κοινωνικά κέντρα της Επισκοπής Χουσίου

Η Επισκοπή Χουσίου παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα από τον Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό αποστολή ιατρικού εξοπλισμού και ειδών υγιεινής που προορίζονται για κοινωνικά κέντρα της Επισκοπής.

Η μεταφορά έγινε μέσω του Συλλόγου «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» Χούσι, σε συνεργασία με τον Ρουμανικό Ερυθρό Σταυρό.

«Η ουσιαστική βοήθεια που λάβαμε ήρθε με πρωτοβουλία του γερμανού ορθόδοξου π. Klaus Klein, του εκπροσώπου του Βαυαρικού Ερυθρού Σταυρού, με την υποστήριξη πολλών παραρτημάτων του στην περιοχή της Κάτω Βαυαρίας», είπε ο π. Βλαντιμίρ Μπερεγόι, επισκοπικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Χούσι «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία».

Στη μεταφορά εξοπλισμού και ειδών υγιεινής βοήθησαν δύο εθελοντές του Τομέα Αντιμετώπισης Καταστροφών του Rottal-Inn.

Για τη συμμετοχή του σε κοινωνικές δραστηριότητες, ο Σύλλογος «Ορθόδοξη Φιλανθρωπία» κέρδισε, τον Μάρτιο, το βραβείο «Ίδρυμα της Χρονιάς 2023» στο Εθνικό Γκαλά Αριστείας ως προς την παροχή Κοινωνικής Βοήθειας.

Φωτογραφία: Episcopia Hușilor

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων