22/08/2024 22/08/2024 Με τους αθλητές της ομάδας ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των Olympic Hopes στο Szeged της Ουγγαρίας από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024, συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου. Οι έφηβοι αθλητές...
22 Αυγούστου, 2024 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024 - 14:26

Συνάντηση Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με την ομάδα ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ Μεσολογγίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με την ομάδα ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ Μεσολογγίου

Με τους αθλητές της ομάδας ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των Olympic Hopes στο Szeged της Ουγγαρίας από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024, συναντήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.

Οι έφηβοι αθλητές και αθλήτριες που συνοδευόταν από τους γονείς τους ζήτησαν και έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου εν όψει των αγώνων και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για την λειτουργία του τμήματος ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ Μεσολογγίου και την αθλητική διοργάνωση.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία και να επιστρέψουν με μετάλλια και διακρίσεις, εκπροσωπώντας την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, αλλά και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία. Τόνισε, ότι και μόνο η συμμετοχή σε μια αθλητική διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς είναι πολύ σημαντική. Βεβαίως και η διάκριση είναι επιθυμητή και προσδοκώμενη, αλλά, όπως τονίζει και ο Απόστολος Παύλος, μιλώντας για την πνευματική άθληση, αξία έχει να αθληθεί κανείς νόμιμα, δηλαδή σύμφωνα με τους κανόνες, να καταθέσει το περίσσευμα της καρδιάς, των σωματικών του δυνάμεων και της τεχνικής του και να απολαύσει αυτούς καθ’ εαυτούς τους αγώνες.

Μαζί με τις πατρικές ευχές του προσέφερε στο κάθε αθλητή ξεχωριστά από μια εικόνα της Παναγίας, ένα κομποσχοίνι και το ποσό των 200 € ως ενίσχυση για τα έξοδα συμμετοχής τους, που βαραίνουν εξ’ ολοκλήρου τις οικογένειές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων