22/08/2024 22/08/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2024» το καθιερωμένο τριήμερο κυριών, για τις κυρίες που συμμετείχαν στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής και στα Εσπερινά Κηρύγματα των ενοριών της Μητροπόλεως μας. Το τριήμερο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής...
22 Αυγούστου, 2024 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2024 - 19:13

Ι.Μ. Βεροίας: Tο καθιερωμένο τριήμερο κυριών στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής και στα Εσπερινά Κηρύγματα των ενοριών

Διαδώστε:
Ι.Μ. Βεροίας: Tο καθιερωμένο τριήμερο κυριών στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής και στα Εσπερινά Κηρύγματα των ενοριών

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2024» το καθιερωμένο τριήμερο κυριών, για τις κυρίες που συμμετείχαν στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής και στα Εσπερινά Κηρύγματα των ενοριών της Μητροπόλεως μας.

Το τριήμερο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθυνθούν στον Ιερέα της ενορίας τους ή στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και να λάβουν τον κανονισμό λειτουργίας και τη σχετική αίτηση συμμετοχής.

Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως από Δευτέρα 26 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρες 10:00 π.μ. – 12:00 μ. ή κατόπιν συνεννοήσεως στην Πρεσβυτέρα Κλεοπάτρα Παπαθεοδώρου (τηλ. 6984050410).

Εξαιτίας περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ παράλληλα δεν θα πραγματοποιηθούν τηλεφωνικές κρατήσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων