23/08/2024 23/08/2024 Ο εσπερινός της εορτής των εννιά ημερών από την Κοίμηση και την εις ουρανούς μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε χθες στην Παναγία της Αγιάσου. Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ι. Μονής Βλατάδων, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Συγχοροστάτησαν ο Σεπτός Ποιμενάρχης της Ι. Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Σεβασμιωτάτος...
23 Αυγούστου, 2024 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 13:27

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία της Αγιάσου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία της Αγιάσου

Ο εσπερινός της εορτής των εννιά ημερών από την Κοίμηση και την εις ουρανούς μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέστηκε χθες στην Παναγία της Αγιάσου.

Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ι. Μονής Βλατάδων, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Συγχοροστάτησαν ο Σεπτός Ποιμενάρχης της Ι. Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Σεβασμιωτάτος κ. Ιακώβος Γ´ μετά του Ποιμενάρχου μας Μητρ. Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα. Ακολούθησε αγιασμός στο ανακαινιζόμενο πολιτιστικό κέντρο στην Αγιάσο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων