24/08/2024 24/08/2024 Η προώθηση των έργων στο μοναστηριακό μετόχι στο Βένι Αμαρίου είναι μια θετική εξέλιξη, για την οποία ως εφημερίδα προσπαθήσαμε αρκετά τα τελευταία χρόνια με στόχο να αναδείξουμε την αναγκαιότητα διάσωσης του μνημείου.   Και η εξέλιξη αυτή, θα πρέπει να τονίσουμε πως οφείλεται στο ενδιαφέρον που έδειξαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η...
24 Αυγούστου, 2024 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024 - 15:39

Ξεκινούν τα έργα στο μοναστηριακό μετόχι στο Βένι Αμαρίου Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Ξεκινούν τα έργα στο μοναστηριακό μετόχι στο Βένι Αμαρίου Ρεθύμνης

Η προώθηση των έργων στο μοναστηριακό μετόχι στο Βένι Αμαρίου είναι μια θετική εξέλιξη, για την οποία ως εφημερίδα προσπαθήσαμε αρκετά τα τελευταία χρόνια με στόχο να αναδείξουμε την αναγκαιότητα διάσωσης του μνημείου.

 

Και η εξέλιξη αυτή, θα πρέπει να τονίσουμε πως οφείλεται στο ενδιαφέρον που έδειξαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή. Αμφότεροι ενστερνίστηκαν την πρόταση και έμπρακτα προώθησαν κάθε διαδικασία που χρειαζόταν. Αυτό πρέπει να κάνει κάθε υπεύθυνος αυτοδιοικητικός. Να αποδεικνύει με έργα και όχι με λόγια το ενδιαφέρον του. Και πάνω σε αυτό όλοι οφείλουμε τα ανάλογα εύσημα.

Έτσι, φτάσαμε στην ανάδειξη του αναδόχου που θα αποκαταστήσει το ηγουμενείο στο Μετόχι του Αγ. Αντωνίου στο Βένι Δήμου Αμαρίου, έργο, που σύντομα θα ξεκινήσει. Υπενθυμίζεται, ότι είναι προϋπολογισμού 150.000 Ευρώ και υλοποιείται μετά από τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης.

 

Πηγή: rethemnosnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων