24/08/2024 24/08/2024 Με λαμπρότητα εόρτασε η Αίγινα στον Ι. Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Νοσοκομείο, την μετάθεση του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του εν Ζακύνθω, από τα Στροφάδια στην Ζάκυνθο.   Την Κυριώνυμο της εορτής Σάββατο 24η Αυγούστου 2024, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ με τους Πατέρες της Νήσου...
24 Αυγούστου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024 - 17:32

Εορτή του Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω στη Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω στη Μητρόπολη Ύδρας

Με λαμπρότητα εόρτασε η Αίγινα στον Ι. Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Νοσοκομείο, την μετάθεση του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου Αρχιεπισκόπου Αιγίνης του εν Ζακύνθω, από τα Στροφάδια στην Ζάκυνθο.

 

Την Κυριώνυμο της εορτής Σάββατο 24η Αυγούστου 2024, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ με τους Πατέρες της Νήσου και ομίλησε διδακτικά.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Νοσοκομείου Αρχιμ. π. Αμφιλόχιο Γελαδακη, το Διοικητικό Συμβούλιο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και άπαντες του διακονούντας στο Νοσοκομείο.

Κατόπιν τελέσθηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο των Ευεργετών του Ιδρύματος και ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και του Ιερού Λειψάνου στους χώρους του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου παρέθεσε πρωινό στους αύλειους χώρους του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων