25/08/2024 25/08/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας ανακοίνωσε την έναρξη της 8ης Κατασκήνωσης της Μητρόπολης, που πραγματοποιείται στις 24 και 25 Αυγούστου από την αιγίδα της Ελληνορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Άκκρας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άκκρας κ. Δανιήλ. Υπό την επίβλεψη και την διοργάνωση του Πρωτοπρεσβυτέρου και Αρχιερατικού Επιτρόπου Αμπιτζάν π. Jérémie και πολλών ιερέων από την...
25 Αυγούστου, 2024 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2024 - 10:43

Ξεκίνησε η 8η κατασκήνωση Ορθόδοξων Νέων στην Ακτή Ελεφαντοστού

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η 8η κατασκήνωση Ορθόδοξων Νέων στην Ακτή Ελεφαντοστού

Η Ιερά Μητρόπολη Άκκρας ανακοίνωσε την έναρξη της 8ης Κατασκήνωσης της Μητρόπολης, που πραγματοποιείται στις 24 και 25 Αυγούστου από την αιγίδα της Ελληνορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Άκκρας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άκκρας κ. Δανιήλ.

Υπό την επίβλεψη και την διοργάνωση του Πρωτοπρεσβυτέρου και Αρχιερατικού Επιτρόπου Αμπιτζάν π. Jérémie και πολλών ιερέων από την Ακτή Ελεφαντοστού, αυτή η εκδήλωση είναι μια αξέχαστη πνευματική εμπειρία για τη νεολαία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, “κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τη Βίβλο και να εμβαθύνουν στην κατανόησή της σύμφωνα με την Ορθόδοξη διδασκαλία. Οι διασκεδαστικές δραστηριότητες και τα διαδραστικά παιχνίδια εμπλούτισαν αυτήν την εμπειρία, επιτρέποντας σε όλους να συμμετέχουν σε συλλογική μάθηση, ενώ παράλληλα να χτίσουν πνευματικές φιλίες. Αυτές οι στιγμές κοινής δράσης είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της Ορθόδοξης κοινότητάς μας και της πίστης μας.

Η Ορθόδοξη πίστη συνεχίζει να μεγαλώνει καθημερινά στην Αφρική και η Μητρόπολη μας είναι μια ζωντανή μαρτυρία γι’ αυτήν. Ενώνοντας τη νεολαία μας γύρω από κοινές αξίες, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της κοινότητάς μας και στη μετάδοση των ορθόδοξων παραδόσεων. Μαζί, ας γιορτάσουμε αυτή την όμορφη πνευματική περιπέτεια και ας συνεχίσουμε να λάμπουμε το φως της πίστης μας!”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων