26/08/2024 26/08/2024 Με αφορμή την 100ή επέτειο της αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας, οι αρχές της περιφέρειας Podlaskie Voivodeship απένειμαν στην Πολωνική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία το μετάλλιο “Τιμής του Podlaskie Voivodeship” για τις υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και τη συμβολή στην ανάπτυξη του πολιτισμού και της εθνικής ταυτότητας στην περιοχή. Το παράσημο απένειμε στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας...
26 Αυγούστου, 2024 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2024 - 10:57

Απονομή μεταλλίου στην Εκκλησία της Πολωνίας για την προσφορά της

Διαδώστε:
Απονομή μεταλλίου στην Εκκλησία της Πολωνίας για την προσφορά της

Με αφορμή την 100ή επέτειο της αυτοκεφαλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Πολωνίας, οι αρχές της περιφέρειας Podlaskie Voivodeship απένειμαν στην Πολωνική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία το μετάλλιο “Τιμής του Podlaskie Voivodeship” για τις υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και τη συμβολή στην ανάπτυξη του πολιτισμού και της εθνικής ταυτότητας στην περιοχή.

Το παράσημο απένειμε στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ο Περιφερειάρχης Λούκας Προκόριμ, κατά τη διάρκεια του φετινού εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στο όρος Γκραμπάρκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων