26/08/2024 27/08/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε την Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024, στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κωμόπολη Morwell της Βικτώριας, η οποία ευρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα ανατολικά της Μελβούρνης. Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσε κατά τη Θεία Λειτουργία ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Ιωάννης Αδάμ, ο οποίος τον ευχαρίστησε εγκάρδια...
26 Αυγούστου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 0:40

Ο Επίσκοπος Μελβούρνης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κωμόπολη Morwell

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελβούρνης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κωμόπολη Morwell

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε την Κυριακή, 25 Αυγούστου, 2024, στον ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κωμόπολη Morwell της Βικτώριας, η οποία ευρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα ανατολικά της Μελβούρνης.

Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσε κατά τη Θεία Λειτουργία ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, π. Ιωάννης Αδάμ, ο οποίος τον ευχαρίστησε εγκάρδια για την επίσκεψή του.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός ανέλυσε την ευαγγελική περικοπής της ημέρας, εστιάζοντας στο περιγραφόμενο γεγονός: «Ο Ιησούς περιπατών επί της θαλάσσης».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επικείμενη Αποστολική επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Αυστραλία, ενώ στο τέλος διαβίβασε στους πιστούς την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων