28/08/2024 28/08/2024 Τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιο Πολύζο, συνοδεύομενο από τον κ. Αντώνιο Αντωνίου, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο κ. Πολύζος επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη, στο πλαίσιο του προγραμματισμού νέων δράσεων για την νέα σχολική χρονιά. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Τοπικής...
28 Αυγούστου, 2024 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 12:21

Επίσκεψη του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιο Πολύζο, συνοδεύομενο από τον κ. Αντώνιο Αντωνίου, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο κ. Πολύζος επισκέφθηκε τον Ποιμενάρχη, στο πλαίσιο του προγραμματισμού νέων δράσεων για την νέα σχολική χρονιά. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας της Μαγνησίας, προς όφελος διδασκόντων και διδασκομένων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων