28/08/2024 28/08/2024 Η επίσημη παράδοση του έργου της συντήρησης – αποκαταστάσεως του Καθολικού της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Βομβοκούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11 π.μ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση – πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου θα γίνει αγιασμός παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη και της Γενικής Διευθυντρίας Αρχαιοτήτων...
28 Αυγούστου, 2024 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 14:46

Παραδίδεται την Κυριακή το έργο συντήρησης-αποκατάστασης του Καθολικού της Μονής Βομβοκούς

Διαδώστε:
Παραδίδεται την Κυριακή το έργο συντήρησης-αποκατάστασης του Καθολικού της Μονής Βομβοκούς

Η επίσημη παράδοση του έργου της συντήρησης – αποκαταστάσεως του Καθολικού της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Βομβοκούς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11 π.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση – πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου θα γίνει αγιασμός παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη και της Γενικής Διευθυντρίας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού Δρος Ολυμπίας Βικάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων