29/08/2024 29/08/2024 Επίσκοπος Σασίμων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ευάγγελος Pata Tuktuk από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου η οποία συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το σχετικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά το πέρας των εργασιών το Ιερό Σώμα, μετά από πρόταση του...
29 Αυγούστου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 - 17:16

Επίσκοπος Σασίμων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ευάγγελος Pata Tuktuk

Διαδώστε:
Επίσκοπος Σασίμων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ευάγγελος Pata Tuktuk

Επίσκοπος Σασίμων εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ευάγγελος Pata Tuktuk από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου η οποία συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, το σχετικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά το πέρας των εργασιών το Ιερό Σώμα, μετά από πρόταση του Παναγιωτάτου  προέβη στην εκλογή του «Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ευαγγέλου Pata Tuktuk, ως Βοηθού παρά τω Σεβ. Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβω, υπό τον τίτλον της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Σασίμων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων