30/08/2024 30/08/2024 Στις 30 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σλίβεν κ. Αρσένιος δέχθηκε τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Βουλγαρία, κ. Αλέξιο Μάριο Λυμπερόπουλο. Η επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων της Μητρόπολης.   Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν ο π. Ιωάννης Petrov και ο κ. Ιβάν Mlechkov, γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σλίβεν. Ο πρέσβης...
30 Αυγούστου, 2024 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2024 - 17:51

Στον Μητροπολίτη Σλίβεν ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σλίβεν ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία

Στις 30 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σλίβεν κ. Αρσένιος δέχθηκε τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Βουλγαρία, κ. Αλέξιο Μάριο Λυμπερόπουλο. Η επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων της Μητρόπολης.

 

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν ο π. Ιωάννης Petrov και ο κ. Ιβάν Mlechkov, γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Σλίβεν.

Ο πρέσβης εξέφρασε τον σεβασμό του για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στο Σλίβεν και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και λαών θα παραμείνουν τόσο καλές και φιλικές.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχήθηκε στον πρέσβη μια επιτυχημένη αποστολή και παρουσίασε έναν πίνακα του ναού της Αγίας Σοφίας του Σλίβεν και ένα φωτογραφικό άλμπουμ με εκκλησίες της Μητρόπολης Σλίβεν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων