30/08/2024 30/08/2024 Στα βάθη της στέπας της Τανζανίας εορτάσθηκε η μνήμη της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του χωριού Τουνγκαμαλένκα στα όρια του μεγάλου Εθνικού Πάρκου Ρουάχα.   Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν πιστοί από τις όμορες ενορίες, ενώ πραγματοποιήθηκε και λιτανεία προς αγιασμό των πιστών και του τόπου. Στο τέλος, διανεμήθηκαν δέματα...
30 Αυγούστου, 2024 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2024 - 21:19

Εορτή Αποτομής Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στην Τανζανία

Διαδώστε:
Εορτή Αποτομής Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στην Τανζανία

Στα βάθη της στέπας της Τανζανίας εορτάσθηκε η μνήμη της Αποτομής της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του χωριού Τουνγκαμαλένκα στα όρια του μεγάλου Εθνικού Πάρκου Ρουάχα.

 

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν πιστοί από τις όμορες ενορίες, ενώ πραγματοποιήθηκε και λιτανεία προς αγιασμό των πιστών και του τόπου.

Στο τέλος, διανεμήθηκαν δέματα τροφίμων σε όλες τις οικογένειες του χωριού και σε όλους τους πιστούς που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, προσφορά της αδελφής μας Αικατερίνης, υπέρ αναπαύσεως Θεοδώρου, Δημητρίου, Ελένης και Κωνσταντίνου.

 

 

Πηγή: ierapostolikistegi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων