01/09/2024 01/09/2024 Τον κύκλο των επισκέψεων στις είκοσι Μονές του Αγίου Όρους ολοκλήρωσε ο νέος Πολιτικός Διοικητής Αλκιβιάδης Στεφανής μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στις Ιερές Μονές Χιλανδαρίου, Ζωγράφου, Αγίου Παύλου, Γρηγορίου, Εσφιγμένου και Κωνσταμονίτου. Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έχοντας...
01 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2024 - 11:55

Άγιον ‘Ορος: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του νέου Πολιτικού Διοικητή Αλκιβιάδη Στεφανή στις Μονές

Διαδώστε:
Άγιον ‘Ορος: Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του νέου Πολιτικού Διοικητή Αλκιβιάδη Στεφανή στις Μονές

Τον κύκλο των επισκέψεων στις είκοσι Μονές του Αγίου Όρους ολοκλήρωσε ο νέος Πολιτικός Διοικητής Αλκιβιάδης Στεφανής μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στις Ιερές Μονές Χιλανδαρίου, Ζωγράφου, Αγίου Παύλου, Γρηγορίου, Εσφιγμένου και Κωνσταμονίτου.

Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναφέρει χαρακτηριστικά ότι έχοντας επισκεφτεί το σύνολο των Ιερών Μονών, διαπιστώνει «για ακόμη μια φορά την αστείρευτη δύναμη και τον πνευματικό και πολιτιστικό πλούτο του Αγίου Όρους, αλλά και την επιτακτική ανάγκη διαφύλαξης αυτής της κιβωτού της παράδοσης, προς όφελος της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγιον Όρος: Συνεχίζει τις επισκέψεις σε Μονές ο νέος Πολιτικός Διοικητής Αλκιβιάδης Στεφανής

Υποδοχή του νέου Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ο νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής στο αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων