02/09/2024 02/09/2024 Στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Σύναξης της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου.  Οι εργασίες ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πόλης με εισαγωγική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024. Ακολούθησε η αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ. Φωτογραφία:...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 12:54

Η αντιφώνηση του Μητροπολίτη Γέροντος Χαλκηδόνος στη Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η αντιφώνηση του Μητροπολίτη Γέροντος Χαλκηδόνος στη Σύναξη της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Σύναξης της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου. 

Οι εργασίες ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πόλης με εισαγωγική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024. Ακολούθησε η αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων