03/09/2024 03/09/2024 Με αφορμή τη σημερινή εορτή της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ «Με Το βλέμμα στον ουρανό». Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο στην πορεία του Αγίου Νεκτάριου Πενταπόλεως και αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός με τον όμιλο Παραπολιτικά media. Η παραγωγή είναι των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Media με την υπογραφή της Μαρίας...
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024 - 8:53

“Με το βλέμμα στον Ουρανό”: Δείτε το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Με το βλέμμα στον Ουρανό”: Δείτε το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ για τον Άγιο Νεκτάριο Πενταπόλεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τη σημερινή εορτή της ανακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ «Με Το βλέμμα στον ουρανό». Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο στην πορεία του Αγίου Νεκτάριου Πενταπόλεως και αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός με τον όμιλο Παραπολιτικά media.

Η παραγωγή είναι των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Media με την υπογραφή της Μαρίας Γιαχνάκη, σε εκτέλεση παραγωγής του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και της Sceptic Production.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων