04/09/2024 04/09/2024 Συνάντηση με τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλη Κατρίνη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος «Ο σεβασμός στην Εκκλησία είναι δεδομένος, όπως και η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου», δήλωσε ο κ. Κατρίνης και τόνισε ότι «το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας δεν αμφισβητείται....
04 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2024 - 13:34

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη

Συνάντηση με τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλη Κατρίνη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος

«Ο σεβασμός στην Εκκλησία είναι δεδομένος, όπως και η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου», δήλωσε ο κ. Κατρίνης και τόνισε ότι «το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας δεν αμφισβητείται. Είναι δομικό στοιχείο της κοινωνικής συνοχής και νομίζω ότι Εκκλησία και Πολιτεία μπορούν να βρουν πολλά κοινά στοιχεία για συνεργασία πάνω σε αυτούς τους τομείς».

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι «είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για την συνάντηση με έναν μαχόμενο στην πολιτική της πατρίδας μας. Δόθηκε η ευκαιρία να χαράξουμε μερικά σημεία σχέσεων Εκκλησίας με την Πολιτεία που πρέπει με έναν τρόπο -ίσως πρωτότυπο, αλλά με πίστη ότι η συνεργασία μπορεί να φέρει καρπούς- να προχωρήσουν. Τον εκτιμώ και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

   

ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων