05/09/2024 05/09/2024 Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο είχε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας κ. Γιώργος Νικολέττος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος καθώς και η Δημοτική Γραμματέας του Δήμου κα Γαβριέλα Γαβριήλ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς...
05 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:17

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο είχε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας κ. Γιώργος Νικολέττος. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος καθώς και η Δημοτική Γραμματέας του Δήμου κα Γαβριέλα Γαβριήλ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας και της Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Σύμφωνα με το famagusta.news, δόθηκαν διαβεβαιώσεις για στενότερη και παραγωγική συνεργασία σε διάφορα θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες της Εκκλησίας και του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων