05/09/2024 05/09/2024 Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, τη μνήμη του Προφήτη Ζαχαρία, ο οποίος ήταν ιερέας και νυμφευμένος με την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ έμεινε έγκυος, με θαυμαστό τρόπο και γέννησε ένα αγόρι. Ο υιός τους, Ιωάννης, είναι ο Βαπτιστής και Πρόδρομος του Ιησού Χριστού. Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα...
05 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2024 - 12:36

Αφιέρωμα στον Προφήτη Ζαχαρία πατερα του Ιωάννη του Βαπτιστή στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Προφήτη Ζαχαρία πατερα του Ιωάννη του Βαπτιστή στην Pemptousia TV

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, τη μνήμη του Προφήτη Ζαχαρία, ο οποίος ήταν ιερέας και νυμφευμένος με την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ έμεινε έγκυος, με θαυμαστό τρόπο και γέννησε ένα αγόρι. Ο υιός τους, Ιωάννης, είναι ο Βαπτιστής και Πρόδρομος του Ιησού Χριστού.

Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στην Τίμια Κάρα του Προφήτη Ζαχαρία, του κήρυκα της Ελπίδας, η οποία θησαυρίζεται στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Σίντζας, στην ορεινή Αρκαδία και αποτελεί πηγή αγιασμού και πολλών θαυμάτων. Η Μοναχή Λαυρεντία μιλάει στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, συγκινημένη, για τα θαυμαστά γεγονότα που συνοδεύουν την Αγία Κάρα του Κήρυκα της Ελπίδας, όπως αποκαλείται ο Προφήτης.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων