05/09/2024 05/09/2024 Το Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «ανοιχτοί ορίζοντες» που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ορίζοντας» για 15η χρονιά την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 στους Αγίους Αποστόλους στο πλαίσιο της Διοργάνωσης ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ. Περιλαμβάνει περπάτημα ή τρέξιμο απόστασης 5 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή στον αγώνα “Ανοιχτοί Ορίζοντες” ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο...
05 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2024 - 13:59

Το Κεντρικό Συσσίτιο της Ι.Μ. Κυδωνίας συμμετέχει σε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου

Διαδώστε:
Το Κεντρικό Συσσίτιο της Ι.Μ. Κυδωνίας συμμετέχει σε φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου

Το Κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «ανοιχτοί ορίζοντες» που διοργανώνει ο Σύλλογος «Ορίζοντας» για 15η χρονιά την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 στους Αγίους Αποστόλους στο πλαίσιο της Διοργάνωσης ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ. Περιλαμβάνει περπάτημα ή τρέξιμο απόστασης 5 χιλιομέτρων.

Η συμμετοχή στον αγώνα “Ανοιχτοί Ορίζοντες” ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο αρκεί στην δήλωση συμμετοχής σας να αναφέρετε ότι συμμετέχετε για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου της Μητροπόλεώς μας.

Οι συμμετέχοντες στον Αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» δεν χρειάζεται να είναι αθλητές και δεν υπάρχει όριο ηλικίας ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους απευθείας στα Γραφεία της Μητροπόλεώς μας (Αντ. Γιάνναρη 2, Β όροφος, στο Οικονομικό τμήμα της Εκκλησιαστικής Διακονίας Γραφείο 4, καθημερινά 10.00 πμ- 13.00) από την ημέρα γνωστοποίησης του Αγώνα από τη Διοργάνωση έως και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα, ενισχύοντας οικονομικά το έργο του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ με τη δωρεά τους.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν τον Αγώνα με φυσική παρουσία στους Αγίους Αποστόλους στις 6 Οκτωβρίου και ώρα προσελεύσεως 15:30 ή σε οποιοδήποτε μέρος και όποτε επιθυμούν από 6 έως και 16 Οκτωβρίου 2024 αρκεί να στείλουν ως αποδεικτικό της συμμετοχής τους φωτογραφία (προσωπική, τον εξοπλισμό τους ή την τοποθεσία) ή/και την καταγραφή του Αγώνα τους από smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό στο email: [email protected] (Το σχετικό υλικό θα αναρτηθεί στα social media – εφόσον επιθυμεί ο συμμετέχοντας).
Με την ολοκλήρωση του Αγώνα θα λάβουν μετάλλιο και αναμνηστικό έπαινο.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων