05/09/2024 05/09/2024 Ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (4/9) η επιχείρηση διάσωσης 40χρονου άνδρα, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Κατουνάκια. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο συνελήφθη γιατί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για δύο χρόνια φυλάκιση...
05 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2024 - 18:14

Σώθηκε ο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Σώθηκε ο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί στο Άγιον Όρος

Ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (4/9) η επιχείρηση διάσωσης 40χρονου άνδρα, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Κατουνάκια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο συνελήφθη γιατί διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για δύο χρόνια φυλάκιση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον Ιούνιο του 2018 και επαναφέρθηκε προς εκτέλεση τον Ιούνιο του 2023 με απόφαση του Τμήματος Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί για τον εγκλωβισμό του 40χρονου γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9). Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος άκουσε φωνές και κάλεσε για βοήθεια. Στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και η ορειβατική ομάδα της 2η ΕΜΑΚ.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων