06/09/2024 06/09/2024 Στο εξωτερικό για την πραγματοποιήσει χειρουργικής επέμβασης θα μεταβεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, σύμφωνα με την ιερά Μητρόπολη. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώσει σε όλα τα καθήκοντά του ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεχρεών κ. Αγάπιος. “Με την παρούσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, θα ήθελε...
06 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024 - 13:32

Στο εξωτερικό μεταβαίνει ο Μητροπολίτης Κορίνθου για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Διαδώστε:
Στο εξωτερικό μεταβαίνει ο Μητροπολίτης Κορίνθου για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Στο εξωτερικό για την πραγματοποιήσει χειρουργικής επέμβασης θα μεταβεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, σύμφωνα με την ιερά Μητρόπολη. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώσει σε όλα τα καθήκοντά του ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεχρεών κ. Αγάπιος.

“Με την παρούσα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, θα ήθελε να ενημερώσει τα αγαπητά πνευματικά αυτού τέκνα του πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου ότι, με τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου του Β’ και την προβλεπομένη άδεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα μεταβεί εις το εξωτερικό δια την πραγματοποίησιν χειρουργικής επεμβάσεως, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί εις τον τόπο διαμονής κατά σάρκα συγγενών του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώσει σε όλα τα καθήκοντά του ο νόμιμος και κανονικός Αναπληρωτής του, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεχρεών κ. Αγάπιος. Ο Ποιμενάρχης μας παρακαλεί τους Κορινθίους Χριστιανούς να προσευχηθούν υπέρ υγείας του, ώστε, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεράποντων Ιατρών του, να επιστρέψει γρήγορα εις το αγαπημένο του Ποίμνιο και να συνεχίσει να επιτελεί το θεόθεν ανατεθέν σε αυτόν έργο”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων