06/09/2024 06/09/2024 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου Ι’, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δαμασκό, συμπαραστούμενος από τον ιερό κλήρο. Στη Θ. Λειτουργία μετείχαν Ορθόδοξοι Πρόσκοποι από τη Δαμασκό και τα περίχωρά της, προκειμένου να προετοιμαστούν για την πρώτη ετήσια κατασκήνωση...
06 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024 - 19:14

Εκκλησιασμός Ορθόδοξων Προσκόπων στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Εκκλησιασμός Ορθόδοξων Προσκόπων στη Δαμασκό

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου Ι’, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σελευκείας κ. Ρωμανός, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Δαμασκό, συμπαραστούμενος από τον ιερό κλήρο.

Στη Θ. Λειτουργία μετείχαν Ορθόδοξοι Πρόσκοποι από τη Δαμασκό και τα περίχωρά της, προκειμένου να προετοιμαστούν για την πρώτη ετήσια κατασκήνωση Ορθόδοξων Προσκόπων.
Μετά τη Λειτουργία, ο Επίσκοπος Ρωμανός συναντήθηκε με τους προσκόπους όπου τους απευθύνθηκε με πατρικούς λόγους και τους προέτρεψε να εργαστούν συλλογικά για το καλό της εκκλησίας, της χώρας και της κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων