07/09/2024 07/09/2024 Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης για την εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου. Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του...
07 Σεπτεμβρίου, 2024 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2024 - 10:59

Λαμπρός εορτασμός του προστάτου της Χαλάστρας, Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου

Διαδώστε:
Λαμπρός εορτασμός του προστάτου της Χαλάστρας, Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης για την εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου.

Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, το οποίο μεταφέρθηκε από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου φυλάσσεται, για να συνεορτάσει με τον πολιούχο και προστάτη της Χαλάστρας.

Η Χαλάστρα Θεσσαλονίκης εόρτασε τον προστάτη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων