08/09/2024 08/09/2024 Με λαμπρότητα και με την δέουσα κατάνυξη εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων με επίκεντρο των εορτασμών τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της Κοινότητος Μακροχωρίου. Την παραμονή, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής και το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου η Πανηγυρική Θεία...
08 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2024 - 16:46

Εορτή Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη στη Μητρόπολη Δέρκων

Διαδώστε:
Εορτή Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτη στη Μητρόπολη Δέρκων

Με λαμπρότητα και με την δέουσα κατάνυξη εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου Δανιήλ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων με επίκεντρο των εορτασμών τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της Κοινότητος Μακροχωρίου.

Την παραμονή, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής και το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας, συμπροσευχομένου του Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου και τη συμμετοχή του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Οικουμενίου Αμανατίδου, Υπογραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Ιερού Κλήρου της ως άνω Ιεράς Μητροπόλεως και των ευλαβών χριστιανών και προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων