09/09/2024 09/09/2024 Για το Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια Κατερίνης «Παναγία η Βηματάρισσα» μιλάει ο Κωνσταντίνος Κορομπίλης, Πρόεδρος της Εταιρείας Αλτσχάιμερ Νομού Πιερίας, στην εκπομπή Άκου Φίλε και τη Σταυρούλα Ζώρζου. Το κέντρο παρέχει προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και με ήπια νοητική διαταραχή, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στόχος...
09 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2024 - 13:15

Εκπομπή Άκου Φίλε – Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κατερίνης

Διαδώστε:
Εκπομπή Άκου Φίλε – Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κατερίνης

Για το Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια Κατερίνης «Παναγία η Βηματάρισσα» μιλάει ο Κωνσταντίνος Κορομπίλης, Πρόεδρος της Εταιρείας Αλτσχάιμερ Νομού Πιερίας, στην εκπομπή Άκου Φίλε και τη Σταυρούλα Ζώρζου. Το κέντρο παρέχει προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης και ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και με ήπια νοητική διαταραχή, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στόχος είναι η βελτίωση των νοητικών λειτουργιών και της καθημερινής λειτουργικότητας των ασθενών.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο on demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων