11/09/2024 11/09/2024 Την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους επισκέφθηκε η Στρατιωτική  Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο περιβόλι της Παναγίας μας τις προηγούμενες ημέρες επισκεπτόμενη Ιερές Μονές.  Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 8:07

Η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στο Άγιον Όρος

Την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους επισκέφθηκε η Στρατιωτική  Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο περιβόλι της Παναγίας μας τις προηγούμενες ημέρες επισκεπτόμενη Ιερές Μονές. 

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, έγιναν δεκτοί από τον Πρωτεπιστάτη, Γέροντα Συμεών Διονυσιάτη και τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο κ. Στεφανής σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι η προσκυνηματική παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων επιβεβαιώνει το πολύπλευρο ενδιαφέρον της Ελληνική Πολιτείας για τον Ιερό Τόπο.

Διαβάστε επίσης:

Η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων