11/09/2024 11/09/2024 Πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία της Μητροπολιτικής του περιφερείας. Προ του δι’ ευχών, ο Ποιμενάρχης μίλησε καταλλήλως προς τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές, ενώ ακολούθως, ευλόγησε τα παιδιά που υπομονετικά περίμεναν να...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 20:45

Αγιασμούς σε σχολικές μονάδες από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Αγιασμούς σε σχολικές μονάδες από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό σε σχολεία της Μητροπολιτικής του περιφερείας.

Προ του δι’ ευχών, ο Ποιμενάρχης μίλησε καταλλήλως προς τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές, ενώ ακολούθως, ευλόγησε τα παιδιά που υπομονετικά περίμεναν να αγιαστούν και να λάβουν την ευλογία της Εκκλησίας μας στο νέο τους ξεκίνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων