12/09/2024 12/09/2024 Το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε ανά την Ελληνική Επικράτεια ο Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Σχολικού Έτους. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Νεαπόλεως, και στην πόλη του Αγίου Νικολάου στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο, στο 1ο και 2ο Γενικά Λύκεια...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 15:41

Πέτρας Γεράσιμος: Το σχολείο είναι χώρος όπου μεταλαμπαδεύεται το ήθος

Διαδώστε:
Πέτρας Γεράσιμος: Το σχολείο είναι χώρος όπου μεταλαμπαδεύεται το ήθος

Το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε ανά την Ελληνική Επικράτεια ο Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Σχολικού Έτους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό στο Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Νεαπόλεως, και στην πόλη του Αγίου Νικολάου στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο, στο 1ο και 2ο Γενικά Λύκεια και στο ΕΠΑΛ, ευχόμενος σε διδάσκοντες και μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, μέσα στον σχολικό χώρο που είναι εκτός από χώρος μετάδοσης της γνώσης, χώρος όπου μεταλαμπαδεύεται το ήθος και διαμορφώνεται η προσωπικότητα των νέων ανθρώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων