12/09/2024 12/09/2024 Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας χοροστάτησε στον Εσπερινό και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Camberwell, ανήμερα της εορτής της κοινότητας. Στη Θεία Λειτουργία συλλειτούργησε ο εφημέριος, Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Περσόπουλος και λειτούργησε επίσης ο Διάκονος Γρηγόριος Φλωρίδης. Στην πανήγυρη...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2024 - 19:15

Το Γενέσιο της Θεοτόκου στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Διαδώστε:
Το Γενέσιο της Θεοτόκου στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας χοροστάτησε στον Εσπερινό και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Camberwell, ανήμερα της εορτής της κοινότητας.

Στη Θεία Λειτουργία συλλειτούργησε ο εφημέριος, Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Περσόπουλος και λειτούργησε επίσης ο Διάκονος Γρηγόριος Φλωρίδης. Στην πανήγυρη της κοινότητας παρευρέθηκαν  ο Πρόξενος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Χρίστος Γούλας και η κ. Μαρία Λόη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ακολούθησε θερμή δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα, όπου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ευλογήσει και να συναντήσει το ευσεβές ποίμνιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων