12/09/2024 12/09/2024 Τους Αγιασμούς για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2024 – 2025, στους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ι.Μ. Δημητριάδος στο Βόλο και στη Αγριά τέλεσε σήμερα 12/9, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρουσία του Διευθυντού κ. Δημητρίου Σουλιώτη, των νηπιαγωγών, των γονέων και των παιδιών των σταθμών. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης...
12 Σεπτεμβρίου, 2024 - 22:00

Αγιασμοί στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ι.Μ. Δημητριάδος στο Βόλο και στην Αγριά

Διαδώστε:
Αγιασμοί στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ι.Μ. Δημητριάδος στο Βόλο και στην Αγριά

Τους Αγιασμούς για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2024 – 2025, στους δύο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ι.Μ. Δημητριάδος στο Βόλο και στη Αγριά τέλεσε σήμερα 12/9, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος παρουσία του Διευθυντού κ. Δημητρίου Σουλιώτη, των νηπιαγωγών, των γονέων και των παιδιών των σταθμών.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε το προσωπικό και το διευθυντή του Σταθμού για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν καθημερινά αναφέροντας τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των εγκαταστάσεων, ανακαινίζοντας σταδιακά όλους τους χώρους, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως καλώντας τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους νηπιαγωγούς για το καλό των παιδιών τους. Τέλος, τα παιδιά τραγούδησαν στον Σεβασμιώτατο και στους γονείς τα αγαπημένα τους τραγούδια προσφέροντάς τους το πιο θερμό τους χαμόγελο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων