13/09/2024 13/09/2024 Για τον νεόδμητο Ιερό Ναό των Αγίων Μυροφόρων στο Πανόραμα της Παλλήνης και το έργο της ενορίας που είναι ακμάζουσα και δυναμική, μας μιλάει ο εφημέριος π. Τριαντάφυλλος Γεροντάκης. Ο Ιερός Ναός πανηγυρίζει την Β΄ Κυριακή από το Πάσχα, Κυριακή των Μυροφόρων, ενώ υπάρχουν και τρία παρεκκλήσια, του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, της Αγίας...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 9:12

Ο Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων Παλλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων Παλλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον νεόδμητο Ιερό Ναό των Αγίων Μυροφόρων στο Πανόραμα της Παλλήνης και το έργο της ενορίας που είναι ακμάζουσα και δυναμική, μας μιλάει ο εφημέριος π. Τριαντάφυλλος Γεροντάκης.

Ο Ιερός Ναός πανηγυρίζει την Β΄ Κυριακή από το Πάσχα, Κυριακή των Μυροφόρων, ενώ υπάρχουν και τρία παρεκκλήσια, του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα Ασκησάσης και της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας. Όπως λέει ο π. Τριαντάφυλλος, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, στον Ναό θησαυρίζονται Τίμια Λείψανα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας και της Οσίας Σοφίας και πιστοί έρχονται στο ναό για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη των Αγίων. Στην εικόνα του τέμπλου μαζί με τις Αγίες Μυροφόρες (Μαρία τη Μαγδαληνή, Ιωάννα, Σαλώμη, Μαρία αδελφή του Λαζάρου, Μάρθα, Σωσσάννα και Μαρία του Κλωπά) έχουμε και τον Άγιο Ιωσήφ τον από Αριμαθαίας και τον Άγιο Νικόδημο τον ευσχήμονα βουλευτή.

Πατήστε στην εικόνα για να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στο on demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων