13/09/2024 13/09/2024 Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ηρακλειδίου, Προστάτου και Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και Θρονική Εορτή της Ιεράς Μητροπόλεως, πανηγυρίζει η Ιερά Κοινοβιακή Μονἠ του Αγίου Ηρακλειδίου παρά την κοινότητα Πολιτικού. Την Δευτέρα το εσπέρας (06.00 μ.μ), 16 Σεπτεμβρίου 2024, θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 12:11

Θρονική εορτή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Θρονική εορτή Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Ηρακλειδίου, Προστάτου και Πολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και Θρονική Εορτή της Ιεράς Μητροπόλεως, πανηγυρίζει η Ιερά Κοινοβιακή Μονἠ του Αγίου Ηρακλειδίου παρά την κοινότητα Πολιτικού.

Την Δευτέρα το εσπέρας (06.00 μ.μ), 16 Σεπτεμβρίου 2024, θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πτολεμαΐδος κ. Παντελεήμονος, Αρχιγραμματέως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, και συγχοροστατούντων του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νιτρίας κ. Νικοδήμου.

Την Τρίτη το πρωί, θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προϊσταμένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πτολεμαΐδος κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων