13/09/2024 13/09/2024 Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2024-2025, η Εθνική Υπηρεσία Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (ANITP) της Ρουμανίας, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Αδειών Οδήγησης και Εγγραφών (DGPCI), ξεκίνησε την εκστρατεία για την πρόληψη της εμπορίας ανηλίκων». Ασφαλή παιδική ηλικία!». Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεργάζεται με την Εθνική Υπηρεσία Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων στην...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 12:10

Ρουμανία: Εκστρατεία για την πρόληψη εμπορίας ανηλίκων με τίτλο «Ασφαλής παιδική ηλικία!»

Διαδώστε:
Ρουμανία: Εκστρατεία για την πρόληψη εμπορίας ανηλίκων με τίτλο «Ασφαλής παιδική ηλικία!»

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2024-2025, η Εθνική Υπηρεσία Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων (ANITP) της Ρουμανίας, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Αδειών Οδήγησης και Εγγραφών (DGPCI), ξεκίνησε την εκστρατεία για την πρόληψη της εμπορίας ανηλίκων». Ασφαλή παιδική ηλικία!».

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας συνεργάζεται με την Εθνική Υπηρεσία Κατά της Εμπορίας Ανθρώπων στην εθνική εκστρατεία πρόληψης της εμπορίας ανθρώπων.

Η εκστρατεία έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει ως προς τη σημασία της προστασίας των παιδιών από κάθε μορφή εκμετάλλευσης και κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας παιδιών, προκειμένου να απολαύσουν με ασφάλεια την παιδική ηλικία και τις δραστηριότητες που αφορούν αυτήν την περίοδο, σύμφωνα με δήλωση του ιδρύματος.

Η εκστρατεία λαμβάνει χώρα από τον Σεπτέμβριο 2024 έως τον Ιούνιο 2025, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, σε επίπεδο δήμου Βουκουρεστίου και στην κομητεία Ilfov, με στόχο την πρόληψη της εμπορίας ανηλίκων μέσω της βελτίωσης του επιπέδου ενημέρωσης του πληθυσμού σχετικά με τους κινδύνους και τις επιπτώσεις αυτού του φαινομένου.

 

 

Φωτογραφία: Arhiepiscopia Râmnicului

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων