03/08/2019 03/08/2019 Τα ονομαστήριά του (με το Ιουλιανό ημερολόγιο) εόρτασε χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Το πρωί (σ.σ. χθες) ετελέσθη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Τυφλίδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Η πρόεδρος της Γεωργίας Σαλόμε Ζουραμπισβίλι και ο πρωθυπουργός της χώρας Μαμούκα Μπαγκτάντζε παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία, όπου ευχήθηκαν προσωπικά στον Πατριάρχη....
03 Αυγούστου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 14:30

“Δύναμη της Γεωργίας η Εκκλησία της”

Διαδώστε:
“Δύναμη της Γεωργίας η Εκκλησία της”

Τα ονομαστήριά του (με το Ιουλιανό ημερολόγιο) εόρτασε χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Το πρωί (σ.σ. χθες) ετελέσθη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Τυφλίδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Η πρόεδρος της Γεωργίας Σαλόμε Ζουραμπισβίλι και ο πρωθυπουργός της χώρας Μαμούκα Μπαγκτάντζε παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία, όπου ευχήθηκαν προσωπικά στον Πατριάρχη.

“Μια ισχυρή Γεωργιανή εκκλησία σημαίνει ένα ισχυρό Γεωργιανό κράτος και ένα ισχυρό Γεωργιανό κράτος είναι μια ισχυρή Γεωργιανή εκκλησία, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Μαμούκα Μπαγκτάντζε, ενώ συνέχισε λέγοντας απευθυνόμενος προς τον Πατριάρχη, “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σκληρή δουλειά σας, για τη δημιουργικότητά σας, για το έργο σας, που πάντα ”σήμαινε” τη δύναμη της Γεωργιανής Εκκλησίας και της Πατρίδας μας. Η Γεωργία χρειάζεται την προσευχή σας, τις συμβουλές σας, τη σοφία σας, έτσι ώστε εμείς, η γεωργιανή κοινωνία, να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό και ενωμένο κράτος”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων