13/09/2024 13/09/2024 Αγιασμός για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους τελέστηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024. Τον Αγιασμό τέλεσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Με την παρουσία τους τίμησαν την ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Γ. Σιάσος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης Καθηγητής Σ. Βλαχόπουλος,...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 21:04

Αγιασμό για το νέο ακαδημαϊκό έτος τέλεσε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Αγιασμό για το νέο ακαδημαϊκό έτος τέλεσε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Αγιασμός για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους τελέστηκε στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Τον Αγιασμό τέλεσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Γ. Σιάσος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης Καθηγητής Σ. Βλαχόπουλος, Καθηγήτρια Α. Σμυρνιώτου και Καθηγητής Α. Χαλδαιάκης, ο Αντιπρύτανης Καθηγητής Ε. Ευσταθόπουλος, η Εκτελεστική Διευθύντρια Δρ Ε. Βασιλοπούλου, η Κοσμήτορας της ΣΕΥ Καθηγήτρια Π. Λάγιου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής Καθηγητής Π. Μυριανθεύς, ο Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής Καθηγητής κ. Ν. Νικητάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Κ. Τσιούφης, τα μέλη του Δ.Σ. και πλήθος Καθηγητριών, Καθηγητών και Διοικητικών Υπαλλήλων της Σχολής.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητής Ν. Αρκαδόπουλος, τόνισε τη δέσμευσή της Σχολής να συνεχίσει να εκπαιδεύει άριστους ιατρούς αλλά και να στηρίζει την κοινωνία, όπως κάνει καθημερινά με το σημαντικό έργο των Πανεπιστημιακών Κλινικών κι Εργαστηρίων. Η Ιατρική Σχολή θα παραμείνει για την Ελληνική κοινωνία ένας φάρος επιστημονικής γνώσης, ήθους και ελπίδας.

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής Γ. Σιάσος, αφού ευχήθηκε καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που επιτελείται στην Ιατρική Σχολή και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την ανοδική της πορεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων