15/09/2024 15/09/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Αρμάχα Πεδιάδος την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής Μαρίας Ψυλλάκη, θυγατέρας του Ιερέως π. Εμμανουήλ Ψυλλάκη. Η αείμνηστη Μαρία έφυγε σε ηλικία 28 ετών από πολυετή μάχη που έδωσε μετά από τροχαίο. Ο σεπτός Ποιμενάρχης εξέφρασε την κατ’ άνθρωπων παρηγορία προς τους...
15 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2024 - 16:37

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής Μαρίας Ψυλλάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής Μαρίας Ψυλλάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Αρμάχα Πεδιάδος την Εξόδιο Ακολουθία της μακαριστής Μαρίας Ψυλλάκη, θυγατέρας του Ιερέως π. Εμμανουήλ Ψυλλάκη. Η αείμνηστη Μαρία έφυγε σε ηλικία 28 ετών από πολυετή μάχη που έδωσε μετά από τροχαίο.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης εξέφρασε την κατ’ άνθρωπων παρηγορία προς τους οικείους και ευχήθηκε Κύριος ο Θεός να την κατατάξει μετά των Αγίων και Δικαίων. Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης και κ. Γιάννης Αναστασάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ελένη Μαράκη-Μπελαδάκη και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Ηρακλείου κ. Μανώλης Μπελαδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων