17/09/2024 17/09/2024 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο θα έχει αύριο, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στη 1 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Προκαθήμενοι είχαν συναντηθεί πριν περίπου ενάμιση χρόνο στην Αρχιεπισκοπή όταν ο κ.κ. Γεώργιος είχε βρεθεί στην Αθήνα στο...
17 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:44

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στην Αθήνα θα έχει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στην Αθήνα θα έχει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο θα έχει αύριο, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών στη 1 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Προκαθήμενοι είχαν συναντηθεί πριν περίπου ενάμιση χρόνο στην Αρχιεπισκοπή όταν ο κ.κ. Γεώργιος είχε βρεθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας οι δύο Προκαθήμενοι θα παραστούν στη Συναυλία μνήμης για την Κύπρο με τίτλο: “Λαλώ σου ‘πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…” για τα 50 χρόνια από την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής στη Μεγαλόνησο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων